Nové online sázkové kanceláře v České republice

Tento článek by vám měl pomoci zjistit, zda byste měli změnit svou sázkovou kancelář a zaregistrovat se tak u nové české sázkové kanceláře, nebo zůstat u té své. Naši odborníci prozkoumali všechny legální stránky a porovnali nové i již zavedené platformy. Pokud uvažujete o přechodu na novou stránku, naleznete zde veškeré výhody.

Všechny nové české sázkové stránky v roce 2024

Sázková kancelářVýhodyBonus
forBet logo✅ Webové stránky jsou intuitivní a snadno se orientuje
✅ Vynikající mobilní aplikace pro sázení
✅ Rozmanitá nabídka sázek v reálném čase
Bonus až 200 KčZAČÍT SÁZET

Recenze nových sázkových stránek

Nové sázkové kanceláře spouštějí svůj provoz, když získají licenci od Ministerstva financí a začnou provozovat hazardní hry online. Za nové stránky považujeme pouze ty, které získaly licenci od českého regulátora hazardních her v posledních třech letech.

Globální bookmakeři jako například bet35 nebo Unibet se v České republice nevyskytují, protože je pro ně trh příliš malý a vyžaduje výrazné investice. Kromě toho jsou legální sázkové kanceláře podrobeny 23% daňové sazbě z obratu, což představuje další překážku pro nové zájemce. Existují také místní giganti jako Tipsport a Chance, kdy byli oba založeni v roce 1991 a nyní již mají velmi silnou pověst. V současnosti (v roce 2024) se jako jediný nový účastník profiluje forBet, který začal provozovat své stránky v roce 2021.

Sázková kancelářDatum spuštění
forBet2021
Betano 2012
Fortuna2009
Sazka2009
Synot Tip2008
Chance1991
Tipsport1991

forBet

kurzy forBet

Noví klienti na forBet obdrží registrační bonus bez vkladu ve výši 100 Kč za úplné ověření (potvrzení telefonního čísla a e-mailu a přihlášení do internetového bankovnictví). Poté mohou hráči peníze použít podle libosti: vsadit si na sport nebo ve Vegas (kasinu). Portfolio forBet zahrnuje 21 sportů, ale nabídka je ve srovnání s konkurencí poměrně malá. Pro nejsledovanější a největší zápasy nabízí kolem 500 výsledků ve fotbale a 150 možností v hokejové Extralize, což je o něco méně než u lídrů na trhu. Platforma nabízí konkurenční kurzy pro fotbal, tenis a volejbal, s průměrnou marží 4,35 %.

Výhody:

  • Bonus bez vkladu
  • Nízká marže
  • Užitečné funkce pro zodpovědné hraní
  • Rychlá zákaznická podpora

Nevýhody:

  • Absence bonusů pro stávající hráče
  • Skromný výběr sázkových trhů
  • Absence živého přenosu
  • Absence iOS aplikace (je však plánovaná)

Jak vybrat nejlepší novou sázkovou stránku

Při výběru nové sázkové stránky je důležité zhodnotit několik jejích parametrů před tím, než se pro ni rozhodnete. Při analýze nově vznikajících platforem zvažujeme následující kritéria:

  • Licence. První a nejdůležitější aspekt. Sázkové kanceláře musejí podle zákona zaručit fair play a ochranu jak pro hráče, tak i pro sebe.
  • Nabídky pro nové a stávající hráče. Vždy zkoumáme, co kromě standardní nabídky uvítacího bonusu sázková kancelář nabízí. Naše hodnocení bonusů je založeno na podmínkách protočení a dostupnosti (a tudíž nejenom na jejich velikosti).
  • Události a trhy. Hodnotíme kvalitu obsahu: různorodost sportů, výběr trhů a marže.
  • Nástroje pro sázení. Moderní sázkové kanceláře by měly nabízet inovativní produkty, pokročilé Cash Out, Bet Builder a další funkce, které dělají sázení příjemnější.
  • Platební metody. Naše hodnocení pečlivě zahrnuje počet dostupných platebních možností.
  • Navigace a design. Hodnotíme faktory jako snadnost použití a design stránky.
  • Zákaznická podpora. Zde hodnotíme kvalitu a reaktivitu týmu podpory hráčů. Zkoumáme komunikační kanály jako e-mail, live chat a telefon.
  • Mobilní aplikace. Nakonec vždy sledujeme, jak je sázková kancelář dostupná na hlavních mobilních zařízeních a hodnotíme stabilitu softwaru a jeho použitelnost na malých obrazovkách.

Výjimky: Naše kritéria nezohledňují subjektivní faktory, jako jsou osobní preference nebo názory na značku sázkové kanceláře.

Porovnání nejlepších nových a starších sázkových kanceláří

Pro lepší přehled porovnejme nově vzniklou sázkovou kancelář s dobře známými sázkovými kancelářemi v České republice na klíčových parametrech.

Sázková kancelářBonus bez vkladuPočet sportůMarže (celková)Živá vysíláníAplikace
forBet100 Kč214,35%Android
Synot Tip300 Kč323,58%Android
Sazka500 Kč284,12%Fotbal, Hokej, Tenis, Basketbal, EsportyAndroid, iOS
Fortuna300 Kč324.78%Fotbal, Hokej, Tenis, Stolní tenis, Basketbal, EsportyAndroid, iOS
Betano 394.93%Fotbal, Hokej, Tenis, Basketbal, Stolní tenis, Snooker, ŠipkyAndroid, iOS

Často kladené otázky

Jaké jsou výhody sázení na nových stránkách?

Nově vznikající platformy mohou nabízet inovativní funkce, lepší odměny a konkurenceschopnější kurzy než zavedené sázkové kanceláře. Například forBet nabízí dobré kurzy a bonus bez vkladu 100 Kč pro nové uživatele po úplné verifikaci účtu.

Jak mohu ověřit licenci nové sázkové kanceláře v České republice?

Pro ověření licence sázkové kanceláře se podívejte na oficiální webové stránky Ministerstva financí České republiky. Tím zjistíte, zda provozuje své stránky legálně a splňuje národní předpisy o hazardních hrách.

Proč musím vyplnit své údaje na nové sázkové stránce?

Toto je požadavek Ministerstva financí České republiky podle zákona č. 186/2016 Sb.